Pàdel

Ari Sánchez i Lucía Sainz jugaran els quarts del Reus Costa Daurada Open 500

Les catalanes han superat els vuitens sense problemes

Dues catalanes s’han classificat pels quarts de final del Reus Costa Daurada Open 500. La reusenca Ari Sánchez, fent parella amb l’extremenya Paula Josemaría, ha debutat en el torneig de casa amb una clara victòria per 6-1 i 6-0 contra les andaluses Marta Becerra i Marta Caparrós. La barcelonina Lucía Sainz i l’argentina Aranzazu Osoro s’han classificat pels quarts perquè les seves rivals, l’aragonesa Patricia Martínez i la russa Ksenia Sharifova no s’han presentat a jugar.

Les altres dues catalanes en els vuitens de final han quedat eliminades. La tarragonina Anna Cortiles i la mallorquina han estat derrotades per les germanes bessones aragoneses Maria José i Maria Pilar Sánchez Alayeto per 3-6 i 1-6. La sabadellenca Marina Guinart i l’andalusa Nuria Rodríguez han perdut per 4-6 i 1-6 contra la valenciana Jessica Castelló i l’argentina Claudia Jensen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)