Natació

Vall, Campabadal, Mollà i Castejón s’emporten el títol estatal a Palma

Emma Carrasco fa la mínima pel mundial absolut de Fukuoka

Els catalans han aconseguit quatre títols estatals més en la segona jornada del campionat d’Espanya Open que s’està disputant a Palma. Jessica Vall (CN Sant Andreu) ha sumat una nova medalla d’or estatal en els 100 m braça amb 1:08.31 després d’un gran dual amb Marina Garcia (CN Sabadell) que ha estat segona a només una dècima, 1:08.42. La barcelonina fa un parell de setmanes que ha sortit d’una lesió en un peu.

Mario Mollà i el madrileny Alberto Lozano, els dos del CN Terrassa. han compartit la medalla d’or en els 50 m papallona ja que han fet el mateix temps de 23.72 en la final. Per a Mario Mollà és el segon títol després del de 100 m papallona del primer dia. Àlex Castejón (CN Sabadell) ha estat el clar dominador dels 400 m estils i s’ha imposat amb 4:20.17. En els 200 m lliure la belga Valerie Dumont (CE Mediterrani) ha guanyat la prova (1:57.91), però el títol estatal ha estat per Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu) que ha acabat segona amb 1:59.51, marca personal.

Emma Carrasco (CN Sant Andreu) ha finalitzat en la segona posició dels 400 m estils, però amb el seu temps de 4:42.92, marca personal, ha aconseguit la mínima pel mundial absolut de Fukuoka. En la tercera plaça ha finalitzat la càntabre Jimena Pérez (CN Barcelona) amb 4:47.87. En els 200 m lliure l’extremeny César Castro (CE Mediterrani) ha estat segon amb 1:47.88 i el mallorquí Sergio de Celis (CN Sabadell) ha acabat tercer amb 1:47.91.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)