Tennis

Pedro Cachín i Jaume Munar ja són als quarts al CT Girona

Tennis.Els dos primers caps de sèrie passen sense complicacions en l’Eurofirms Girona

L’argentí Pedro Cachín, 63è de l’ATP i màxim favorit del Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava que es disputa al CT Girona, no va titubejar davant del seu compatriota Juan Bautista Torres –6-1 i 6-4– i es va plantar als quarts, en els quals se les haurà amb el neerlandès Jesper de Jong. El tennista procedent de la fase prèvia va derrotar l’ucraïnès Oleksii Krutykh (9) per 6-3 i 6-2.

També va segellar el passi a quarts el veterà portuguès de 32 anys Gastão Elias, que es va desfer de l’italià Raul Brancaccio per 4-6, 6-2 i 7-6 (8). El seu rival serà el mallorquí Jaume Munar (2), un altre dels grans atractius del torneig, que en el darrer partit de la jornada de vuitens va eliminar per 6-3 i 6-4 el romanès Nicholas David Ionel. L’altre duel de quarts de final d’avui el discutiran el rus Ivan Gakhov i el kazakh Timofey Skatov, que ja s’havien classificat en els partits de dimecres. En dobles, el català Oriol Roca i el basc Íñigo Cervantes van passar per WO –incompareixença– de la parella Lokoli-Maroszan i esperen rival en la final de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)