Futbol sala

Repte de dificultat

Futbol sala. Copa del Rei. El Barça s’enfronta en la semifinal al Palma, l’equip més en forma, que es vol estrenar. Sergio González, baixa per sanció

El Barça afronta a Antequera la final a quatre de la copa del Rei motivat i amb ganes de guanyar el vuitè títol en aquesta competició i el segon de la temporada després de la supercopa d’Espanya. El conjunt blaugrana és el rei de copes amb set títols, però fa dos anys que no aconsegueix el trofeu i té ganes de tornar a regnar. L’objectiu no serà gens fàcil d’aconseguir, ja que en la semifinal el Barça s’enfrontarà al Mallorca Palma, l’equip més en forma del moment, que busca el primer títol de campió de la seva història. En la lliga el Barça és primer i el Palma, segon a un punt, tot i que ha jugat un partit més. En la primera volta en el mes de novembre el Barça va perdre a la pista del Palma per 4-2.

El conjunt blaugrana no està en el seu millor moment i dels últims set partits en totes les competicions, després de ser eliminat en la semifinal de la copa d’Espanya, només n’ha guanyat tres. L’entrenador Jesús Velasco afirma que estan en un moment de millora, que han passat per un sot a nivell de joc i que s’estan recuperant. El Palma és el cas contrari i dels darrers set partits només n’ha perdut un, i ha sumat sis victòries. La primera semifinal en aquesta final a quatre la jugaran el Peníscola, el líder de la segona divisió, i el Jimbee Cartagena, el cinquè de la lliga.

L’entrenador del conjunt blaugrana, Jesús Velasco, només tindrà la baixa de Sergio González perquè ha de complir la sanció per l’expulsió per targeta vermella directa en l’últim partit de lliga. La resta de jugadors estan a la seva disposició, ja que ha anat recuperant els lesionats en els últims partits.

El cap de setmana vinent el Barça i el Palma es tornaran a trobar en partit de lliga al Palau Blaugrana i serà un duel molt important per veure qui ocupa la primera posició de la taula al final de la fase regular.

ELS PROTAGONISTES

Arribem a la copa amb tota l’ambició per poder fer un bon partit en les semifinals i accedir a la final per sumar un altre títol
No estem en el millor moment, però sí en procés de millora. El rival motiva bastant i sabem que està en forma
Jesús Velasco
ENTRENADOR DEL BARÇA
Tinc moltes ganes de tornar a guanyar aquest títol. Fa un parell de temporades que no el guanyem. És un torneig bonic
Sergio Lozano
CAPITÀ DEL BARÇA
Semifinals
Peníscola - Cartagena 12 h
Palma - Barça 14.30 h
Final
Demà 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)