Voleibol

El Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2023 tindrà vuit proves

Mataró serà la seu aquest cap de setmana de la primera prova de les vuit que integren el Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2023, el circuit de referència de l’especialitat organitzat per la Federació Catalana de Voleibol. Des del 13 de maig i fins al 27 d’agost el circuit oferirà un espectacle esportiu de primer nivell a les platges de la costa catalana amb la gran final que es disputarà a Badalona. Totes les finals del circuit es podran veure per Esport3 i en directe pel seu web.

El circuit arrancarà aquest cap de setmana 13 i 14 de maig a Mataró, única seu del Maresme. La zona sud de Catalunya serà l’encarregada de prendre el relleu començant per Vilanova i la Geltrú el 10 i 11 de juny. La resta de proves es disputaran a Torredembarra, el 17 i 18 de juny; Tarragona l’1 i 2 de juliol; Cunit el 8 i 9 de juliol i Cambrils el 29 i 30 de juliol. Després d’Empuriabrava, que serà el 19 i 20 d’agost, Badalona serà la localitat escollida per rebre la gran final del circuit el 26 i 27 d’agost.

Un total de 1.500 esportistes competiran en les vuit proves del circuit amb l’objectiu de classificar-se per a disputar la final i rellevar en el palmarès de la competició als vigents campions: Kadri Puri i Erika Kliokmanaite en categoria femenina i Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, que defensaran el títol de campions de l’edició de 2022 en categoria masculina.

La presentació del Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2023, que tindrà una dotació econòmica de 12.000 euros, es va fer dimecres a les pistes de vòlei platja que la Federació Catalana de Voleibol té al CEM Tennis Vall d’Hebron i va comptar amb la presència de Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya; Josep March, representant territorial de l’Esport a Barcelona; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Xavier Lorenzo, regidor d’Esports de Cunit i Esther Martínez, assessora esports Ajuntament Badalona. A nivell esportiu cal destacar la presència dels actuals campions de Catalunya Elio Carrodeguas, Dexter Edwards i Kadri Puri.

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol: “Fa més de trenta anys que es fa vòlei platja a Catalunya a nivell organitzat. En aquest sentit, som un dels circuits més antics i això es nota en l’experiència tant dels esportistes, com dels Ajuntaments i l’organització federativa. Després de dos anys complicats postpandèmia penso que l’edició d’enguany del circuit és la de la consolidació, viurem una animació a les platges com mai. Tant el vòlei platja com el vòlei pista són dos dels esports més practicats al món. Jo sempre dic que no som un esport minoritari, som un esport potser poc mediàtic i en això estem treballant. Aquest circuit per exemple compta amb la presència de Televisió de Catalunya i Esport3, que donarà visibilitat a totes les finals del circuit i això és un valor afegit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)