Atletisme

Sara Gallego no millora de la seva lesió i no competirà en la resta de la temporada

Es va fer un esquinç al turmell a meitat del mes de març

Sara Gallego no competirà la resta d’aquesta temporada en que ha estat molt negativa per culpa de les lesions. La barcelonina es va fer un esquinç al turmell mentre entrenava el 15 de març, i la seva recuperació no ha anat com s’esperava. Es va intentar superar la lesió amb un tractament conservador i ara s’ha decidit donar la temporada per perduda i solucionar el problema sense presses de cara a la temporada olímpica del 2024. Sara Gallego, especialista en els 400 m tanques, es fer una lesió muscular als isquiotibials en el mes de gener, i ja es va perdre la pista coberta, i desprès va venir la lesió del turmell.

Segons ha avançat Carrer Lliure els lligaments del turmell afectats s’han recuperat be, però queda un lligament trencat i en les properes setmanes es valorarà si cal passar per la sala d’operacions per fer una artroscòpia o no. Es faci o no l’operació els metges ja han comunicat a l’atleta que a finals de la tardor podrà començar a entrenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)