Waterpolo

Comiat de bronze

Waterpolo. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta supera el Vouliagmeni en els penals i acaba tercer de la Champions

Barceloneta (5) 9 Vouliagmeni (4) 9

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Matkovic (1), Munárriz (1), De Toro (1), Larumbe (1), Pavillard, Fernández, Tahull (1), Perrone (1), Biel (2), Bustos (1) i Porter.VOULIAGMENI:Tzortzatos; Chalyvopoulos, Kastrinakis, Kalogeropoulos (5), Troulos (3), Nikolaidis, Papasifakis, Woodhead, Alafragkis (1), Kapotsis, Kourouvanis, Farmer i Andreadis.PARCIALS:3-2, 1-2, 3-2 i 2-3. Penals: 5-4.

L’Atlètic Barceloneta es va saber aixecar de la patacada en les semifinals i foragitar els fantasmes dels llançaments de penals per signar el bronze de la Champions en un partit duríssim contra el Vouliagmeni. És la quarta vegada que l’equip mariner acaba tercer en la màxima competició continental (2013, 2015, 2018 i 2023), que se sumen al títol conquerit el 2014. L’equip mariner havia quedat dijous fora de la final des del punt fatídic, i des d’aquesta mateixa distància va segellar la tercera plaça. L’australià Nick Porter, el protagonista de la copa, va assumir altre cop el paper d’heroi, aturant l’últim llançament de Charalampos Troulos.

L’últim partit de Fran

El focus d’atenció al final del partit va ser per a Fran Fernández (Madrid, 1986), que ha viscut en primera persona tots els èxits i l’evolució dels mariners en les dues últimes dècades i que va confirmar la retirada. “Aquest ha estat el meu últim partit com a jugador. És una bona manera de dir adeu. Amb un sabor dolç i amb aquesta medalla de bronze després d’una temporada magnífica. Tanco una etapa fantàstica”, va sentenciar.

L’Atlètic Barceloneta, amb els gols de De Toro des de la boia i Perrone i Biel en superioritat, va demostrar des del primer moment que ambicionava una medalla. Però Kalogeropoulos –cinc dianes– començava el seu recital, disposat a amargar el dia als mariners (3-2). L’altre gran obstacle va ser Tzortzatos, que va aixecar un mur en el segon quart i va acabar el partit amb setze aturades. També Unai Aguirre (14 aturades) va ser clau en el moment decisiu d’un duel sense treva, amb diferents alternances i que s’acabaria resolent als penals.

Títol per al Pro Recco

El Pro Recco, en la repetició de la final contra el Novi Beograd, va tornar a vèncer (11-14) per segellar l’onzena corona, tercera seguida. Álvaro Granados, tot i els 5 gols, es va quedar sense l’or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)