1a ESTATAL A

Retorn amb triomf clar del Laguna

L'equip de Xavi Cortijo va dominar el partit gràcies a un gran treball defensiu

El Laguna Playas de Salou va reingressar a la primera estatal A amb molt bon peu després de quatre temporades en la divisió de plata. El triomf contra el Manresa va ser contundent i ben treballat, i posa la primera pedra per obtenir la permanència en una temporada molt dura en què set dels catorze equips del grup baixaran. Els nou grups de primera estatal que hi ha s'han de reconvertir en cinc la temporada vinent.

L'equip que prepara Xavi Cortijo va basar el seu triomf en una defensa molt intensa que no va deixar ni respirar el rival. El resultat en arribar al descans era de 3-1, i en la segona part els locals van enllestir força aviat. El 4-1, en un contraatac finalitzat per Patri, i el 5-1, en una acció d'estratègia en un córner materialitzada per Javi Cañadas, van deixar el partit pràcticament sentenciat. Quan faltaven deu minuts per al final del partit, els del Bages van respondre a la desesperada situant un jugador de pista en lloc del porter i, tot i que inicialment la tàctica els va sortir prou bé perquè van fer el 5-2, de seguida els del Tarragonès van agafar la paella pel mànec i van resoldre amb tres gols més.