Més esport

PATINATGE ARTÍSTIC

CAMPIONAT MUNDIAL

Deu patinadors i quatre grups de Xou catalans disputaran el mundial

El mundial júnior s'iniciarà demà; el de grups de xou, dissabte, i el sènior, el dia 1 de desembre

Deu patinadors i quatre grups de xou catalans disputaran a partir de demà el mundial de patinatge artístic a la localitat portuguesa de Portimão. La inauguració de la competició es farà avui, i a partir de demà i fins divendres es disputarà el mundial júnior. Els representants catalans que competiran amb la selecció espanyola són Mireia Faiges (Reus Deportiu), que va ser subcampiona europea de lliure l'estiu passat a Vic, Júlia Ventura (CP l'Aldea), Carla Torrell (l'Ametlla CPA) i la parella artística Nerea Wis i Javier Wis (Sant Feliu CH), tercers en l'europeu.

El cap de setmana, els dies 27 i 28, es disputaran els grup de xou, amb la participació dels actuals campions i subcampions europeus de grups grans, el CP Olot i el CP el Masnou. El CP Sant Celoni i el PA Blanes competiran en grups petits.

El mundial sènior es farà de l'1 al 4 de desembre i hi haurà la participació de cinc patinadors catalans més. En la categoria masculina competiran l'actual campió europeu de lliure i subcampió de combinada Manel Pérez (CPA Tona), i Xavier López (Reus Deportiu), mentre que Alba Pérez (CN Terrassa) i les patinadores del Ripollet CPA Isabel Repullo i Carla Nonell ho faran en la categoria femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)