Més esport

ESCACS

CAMPIONAT TERRITORIAL

Francesc Xavier Farran revalida el títol

El jugador del CE Tarragona va superar Vicenç Esplugues en el primer tauler

El seu germà Josep va derrotar Enric Regué i es va assegurar el subcampionat

El jugador del Club Escacs Tarragona Francesc Xavier Farran va superar diumenge a l'hotel Port Vinyols l'escaquista de Sant Coloma de Queralt Vicenç Esplugas en la novena i darrera tanda i es va assegurar el títol del grup A del 53è campionat territorial de Tarragona. Farran revalida amb 8 punts acumulats en nou tandes el títol que va obtenir el 2009. El tarragoní, que tot just diumenge va fer 24 anys, havia estat subcampió el 2008 i campió el 2007. La felicitat de la família Farran va ser completa, perquè el seu germà Josep va superar en el segon tauler Enric Regué i es va assegurar la segona posició. El tercer lloc del podi va ser per al jugador de la Ràpita Sergi Panella. L'únic escaquista que ja estat capaç de vèncer Francesc Xavier Farran el campionat ha estat Lluís Pàmies (Peó Vuit), que el va superar en la segona tanda. Pàmies ha finalitzat en la 21a posició amb 5 punts. Mireia Terrones (Móra d'Ebre), va ser la millor noia i va finalitzar 26a amb 5 punts.

En el grup B del campionat territorial, el títol se'l va endur l'escaquista de la Ràpita Carlos Celma, que va derrotar David Cabrero en el segon tauler de la novena tanda. La plomista Francisc Pino va arribar líder a l'última jornada, però va cedir contra José Marín (Vila-seca) en el primer tauler i va ser subcampiona.

CLASSIFICACIONS

Grup A
1r F.X. Farran (CE Tarragona)
8 punts
2n J. Farran (CE Tarragona)
7,5 punts
3r. S. Panella (la Ràpita)
7 punts
4t V. Esplugas (S. Coloma)
6,5 punts
5è J.M. Guasch (l'Espluga)
6,5 punts
Grup B
1r C. Celma (la Ràpita)
7,5 punts
2n F. Pino (Ploms)
7 punts
3r. A. González (Masdenv.)
7 punts
4t J. Marín (Vila-seca)
7 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)