Esport i política

POLÍTICA ESPORTIVA

Ivan Tibau comença «un gran repte personal»

Pren possessió com a nou secretari general de l'Esport

Anna Pruna desitja el millor per a ell i per a l'esport català

Ivan Tibau
SECRETARI GRAL. ESPORT
«El treball en equip, l'esportivitat, l'esperit
de sacrifici, l'esforç i el servei a la ciutadania marcaran el dia a dia de l'esport català» «Després de retirar-me vaig continuar practicant esport i en el futur vull continuar fent esport»

Ivan Tibau ja exerceix com a nou secretari general de l'Esport després de prendre possessió del càrrec ahir en substitució d'Anna Pruna. L'acte, celebrat al Museu Colet de Barcelona, va centrar-se en una reunió privada en la qual l'exsecretària li va fer entrega dels balanços d'activitat de l'organisme en els darrers quatre anys. Una documentació que permetrà a Tibau analitzar la situació actual de l'esport català per tal d'abordar els principals projectes que hi ha en marxa. Després de la trobada, el nou secretari va declarar que l'accés al càrrec suposa «un gran repte personal», i va apuntar el «treball en equip, l'esportivitat, l'esperit de sacrifici, l'esforç i el servei a la ciutadania» com a valors que marquin el dia a dia de l'esport de casa nostra. A més, va afegir que les noves funcions no li impediran continuar com un «esportista en actiu»: «Durant la meva vida he fet esport d'alt nivell, després de retirar-me vaig continuar practicant esport i en el futur vull continuar fent-ho.» L'exjugador d'hoquei sobre patins, un dels referents d'aquest esport els darrers anys, compaginava actualment les funcions com a regidor d'Obra Pública i Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Lloret amb la d'entrenador de l'equip d'hoquei del municipi, que milita en l'OK Lliga.

Tibau també va agrair la confiança rebuda per part del president de la Generalitat, Artur Mas: «Per tal de liderar el país en allò que més m'ha ocupat la vida i que més m'agrada: l'esport.» En aquest trajecte, Pruna li va desitjar el millor per a ell i per a l'esport català que, segons va destacar, avui està més «reconegut» que fa quatre anys.

En les properes setmanes Tibau explicarà quines seran les línies mestres del seu mandat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)