Esport i política

OLIMPISME

Mas dóna suport a Barcelona 2022

El president de la Generalitat declara que s'està capacitat per organitzar uns bons Jocs d'hivern

El president de la Generalitat, Artur Mas, va anunciar que el govern català donarà suport a la candidatura de Barcelona per als Jocs Olímpics d'hivern de 2022. «Podríem fer uns grans Jocs», afirma Mas en una entrevista al programa Temps de neu que s'emetrà demà dijous a partir de les onze de la nit pel 33 i Esport 3.

L'equip del programa dirigit per Toni Real va fer dissabte passat un recorregut amb el president català per l'estació de la Molina i la Masella, en el qual Mas defensa que el país està «absolutament capacitat» per organitzar uns Jocs d'hivern, «que serien molt importants per a Catalunya i, òbviament, per al Pirineu». També elogia la Molina i els mundials de surf de neu que l'estació cerdana ha organitzat durant el gener: «Ha sortit rodó, amb una nota molt alta i en unes condicions dures. Tot el món ha vist que fem les coses bé. Som un país de neu, tenim unes estacions modernes, ben preparades i un gran Pirineu. La gent ja el coneix, però ara hem de fer que el coneguin a tot arreu», afegeix.

Tot i admetre les dificultats econòmiques que es passen, Mas assenyala que es poden fer les coses molt bé si es disposa d'un govern «àgil, amic de l'activitat econòmica i poc burocràtic».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)