Esport i política

JOCS MEDITERRANIS

Veus en contra del vot electrònic

Membres del COI no hi estan d'acord i s'abstindran en l'elecció de Tarragona o Mersin

El sistema de votació per correu electrònic que ha imposat el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, per decidir la ciutat substituta de Vólos i Larissa pels Jocs del 2013 no ha agradat gens ni mica alguns dels membres del Comitè Olímpic Internacional. Sembla que hi ha almenys un grup de 18 membres del COI que estan disconformes amb el sistema, que haurien preferit que es fes una assemblea extraordinària que resolgués una situació veritablement extraordinària com ha estat la revocació d'uns Jocs, i que no votaran. Mai des que van començar els Jocs Mediterranis el 1951 a Alexandria s'havia revocat la concessió d'uns Jocs. El cens de votants per elegir la candidata d'emergència pel 2013 és de 78 i tampoc no se sap què passarà amb els països àrabs que estan immersos en conflictes socials. L'excepcionalitat de la situació, però, fa que no hi hagi cap normativa pel que fa a percentatges necessaris per ser escollida.

Trípoli, descartada.

El que és evident és que Trípoli, que lluita amb Tarragona i amb Mersin per ser al seu dels jocs del 2013, queda absolutament descartada si ja no hi estava perquè el país està immers en una autèntica guerra civil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)