Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA MASCULINA

En quarts, el campió

El SPiSP iniciarà el 2 d'abril la fase pel títol contra el CAI Terol

El partit de dissabte a la pista del Barça serà intranscendent

El derbi de dissabte vinent a la pista del Barça en la darrera jornada de la fase regular no tindrà cap incidència en la classificació final del Sant Pere i Sant Pau i tampoc a l'hora de determinar el seu rival en els quarts de final de la lliga. Passi el que passi, els tarragonins acabaran setens i jugaran la primera eliminatòria dels play-off contra el CAI Terol, que acabarà la fase regular segon. El conjunt aragonès és el campió de les dues darreres edicions de la superlliga i un rival veritablement temible, però els tarragonins tenen molt clar que aquesta temporada ja han complert i que jugar pel títol serà simplement un valor afegit en uns enfrontaments en què no tindran cap pressió.

Aquest dissabte el SPiSP jugarà a la pista del Barça i els blaugrana, en canvi, tindran una motivació extra perquè s'hi jugaran acabar tercers la fase regular. L'equip de Toni Alemany té només un punt més que el Sòria, que acabarà la lliga a la pista del Cajasol, que finalitzarà la fase regular sisè, al davant dels tarragonins. El SPiSP podria empatar a punts amb el Cajasol amb un triomf de 3 punts combinat amb una desfeta per 0-3 o 1-3 dels andalusos, però no el podrà superar. El primer criteri de desempat és el número de victòries i, en aquest supòsit, tot dos empatarien a 9 triomfs. El segon criteri és la divisió entre els sets guanyats i els sets perduts i, en aquest cas, els cooperativistes ja no podrien atrapar el Cajasol. El conjunt de Dos Hermanos té un balanç de 37/43, mentre que els cooperativistes, de 33/48. Sigui com sigui, els tarragonins rebran el CAI Terol el dissabte 2 d'abril. El segon partit de la sèrie es jugarà divendres dia 8 a Terol i, en el cas que s'hagués de disputar un desempat, es faria l'endemà també a Terol. Abans, entre el partit de la lliga regular a la pista del Barça i el play-off es jugarà la copa, del 23 al 26 a Vecindario, però el conjunt d'Alberto Toribio no s'hi va classificar.

Mai el Sant Pere i Sant Pau havia jugat contra el CAI Terol en el play-off, que la temporada passada va eliminar el Barça en els quarts i va obtenir per primera vegada un triomf en una fase pel títol, però va caure en les semifinals contra l'Unicaja Almeria. El tercer lloc aconseguit va ser el millor de la història del club, superant la quarta plaça obtinguda la temporada 1999/2000.

Douglas, en l'equip ideal.

El central brasiler del SPiSP Douglas ha estat inclòs en l'equip ideal de la jornada, gràcies als seus 12 punts i 5 bloquejos anotats dissabte en el triomf (3-0) contra el Vecindario. L'MVP de la jornada se l'ha endut l'oposat català del Sòria Daniel Rocamora, que va anotar 18 punts contra el Palma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)