Hoquei sobre herba

L'Atlètic accedeix al KO16 com a primer de grup

Hoquei sobre herba. Un gol d'Inyaqui Freixa quan faltaven 3,5 minuts per al final salva l'empat del conjunt groc-i-negre amb el Royal Leopold belga

ATLÈTIC3

R. LEOPOLD3

Un gol d'Inyaqui Freixa, aprofitant una magnífica centrada de Marc Torrente, va donar l'empat a l'Atlètic Terrassa i la classificació per al KO16 de l'Eurolliga com a primer de grup, quan només faltaven 3 minuts i mig per al final. Amb igualtat de punts amb el Royal Leopold, el conjunt groc-i-negre es va assegurar el lideratge pel goal-average favorable.

L'Atlètic va prendre la iniciativa amb un xut llunyà, que va rebotar en la defensa de l'equip de Brussel·les. El Royal Leopold va restablir l'equilibri quan faltaven 4 minuts per al descans, amb una doble rematada de Lucas Rossi després d'una centrada de John Verdussen. En el tercer quart, el domini territorial era en mans del conjunt belga, però l'Atlètic es trobava còmode en aquesta situació i també va gaudir d'alguna oportunitat en rapidíssims contraatacs. Els minuts finals del 3r quart van ser molt moguts. Beckers, de penal, va capgirar el resultat (48'), el conjunt terrassenc va estirar línies i, com en el 1r quart, va empatar el partit amb un xut de lluny desviat per la defensa rival (51'), però en l'acció següent el Royal Leopold es va tornar a avançar en una jugada desafortunada en què Peñalba no va poder controlar la rematada de Tys, a boca de canó. En el quart definitiu, la pressió de l'Atlètic va obtenir el premi amb el gol d'Inyaqui Freixa, i l'equip belga ja no va poder reaccionar tot i que a l'últim instant encara va gaudir d'un penal.

ATLÈTIC TERRASSA: Peñalba, Enrique, Enrich, Peremiquel, Torrente, O. Malgosa, Sallés, Dimercurio, Freixa, Guerrero i Pujal. També van jugar: J. Malgosa, Morera, Beltran, Pablo i Boltó. ROYAL LEOPOLD: Walravens, Thiery, Cavenaile, Jerome Verdussen, Cuvelier, John Verdussen, Van Strydonck, Zimmer, Plennevaux, Rossi i Mazzilli. També van jugar: Arthur Verdussen, De Bruyne, Tys, Beckkers, Verstraeten i Ruytinx. GOLS: 1-0 (17') Pròpia porta. 1-1 (31') Rossi. 1-2 (48') Beckers. 2-2 (51') Pròpia porta. 2-3 (52') Tys. 3-3 (66') Freixa. ÀRBITRE: Kriegel i Maya-Pérez.

Freixa i Oliva, classificats

Els altres equips classificats per als vuitens de final en la fase disputada al complex esportiu Pau Negre de Barcelona van ser: el Beeston i l'Amsterdam, de Santi Freixa i Roc Oliva, en el grup A; el Rotterdam i el Berliner, en el C; i l'Uhhlenhorst i el Club de Campo, de Xavi Arnau, en l'F. Els altres enfrontaments d'aquesta fase es disputaran a East Grinstead.