Més esport

Tots pendents de Bode Miller

Sotxi 2014. L'esquiador nord-americà ha fet el millor temps de descens, que es disputa avui (9 h), en dos dels tres entrenaments

El descens masculí, una de les proves més esperades i espectaculars dels Jocs, es disputarà avui amb l'expectació de veure si Bode Miller és capaç d'aconseguir la victòria. L'esquiador nord-americà, un dels millors d'aquest segle, ha tornat aquesta temporada després d'un any i mig de baixa per lesió. Tot i que encara no ha aconseguit cap victòria en la copa del món –ha fet tres podis– a Sotxi ha dominat dues de les tres jornades d'entrenaments de descens. “Estic preparat i vull guanyar”, explicava Miller després de l'entrenament d'ahir. Amb tot, el gran favorit a la medalla d'or és el noruec Aksel Lund Svindal, que lidera amb comoditat la general de la copa del món. El català Ferran Terra, 27è ahir, sortirà amb el dorsal 4, cosa que l'hauria d'ajudar a fer un bon resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)