Atletisme

Caldes, capital del cros

Atletisme. La localitat selvatana serà la seu del campionat de Catalunya individual i per equips de l'especialitat per tercer cop, amb la presència d'uns 3.000 participants entre totes les categories

La 94a edició del campionat de Catalunya de Cros individual i per clubs tindrà lloc diumenge, en el 29è Cros de Caldes de Malavella, seu de la cita per tercer cop després de ser-ho el 1965 i el 1974.

L'alcalde en funcions de Caldes de Malavella, Pere Oliveras; el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas; el director territorial d'Esports, Josep Pujols; la consellera comarcal, Natàlia Figueras; el president del Consell Esportiu, Josep Donaire, i diversos representants del Club d'Atletisme de Caldes i altres entitats locals, a més del lloretenc Àngel Mullera –padrí de l'acte–, van assistir a la presentació, que es va fer ahir al matí a la localitat selvatana.

Pere Oliveras va destacar la satisfacció de ser la seu d'un esdeveniment d'aquestes característiques i també va agrair la tasca de totes les persones que faran possible que diumenge la prova sigui un èxit. Oliveras també va destacar la col·laboració dels patrocinadors, el Club Atletisme i tots els voluntaris que ajudaran durant tota la jornada esportiva, a més de l'impacte econòmic que suposarà per al poble –ahir l'ocupació hotelera ja superava el 80%.

Natàlia Figueras va elogiar la tasca de l'àrea d'Esports del Consell Comarcal, que amb el Consell Esportiu de la Selva, presidit per Josep Antoni Donaire, s'ha fet al llarg d'aquests anys. Així, va destacar les proves del Circuit Gironí de Cros que es fan a la comarca cada any.

Confirmats

En el moment de fer la presentació ja s'havien inscrit en el campionat 2.796 atletes, entre els quals hi ha, a més d'Àngel Mullera (Lloret La Selva), Ayad Lamdassem (Bikila), Abdelaziz Merzougu i Ilias Fifa (FC Barcelona), Omar Oughzif (JA Sabadell) i Mahoamed Ben Hmbarka ( AA Catalunya), a més de Gemma Barrachina i Lídia Rodríguez (Santutxu), Jacqueline Martín (FC Barcelona) i Eva Arias ( València Terra i Mar).

Les curses es faran al circuit de la Rambla d'en Rufí, amb una volta gran de 2.000 metres, i les proves començaran a tres quarts de nou del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)