Més esport

Gorce i Ferrer, a prop de les medalles en la combinada

Jocs Paralímpics de Sotxi. Van aconseguir el segon millor temps en un eslàlom marcat per la pluja i la boira, i divendres faran el descens

El madrileny Gabriel Gorce i el guia barceloní Arnau Ferrer (23 anys) lluitaran divendres per les medalles en la supercombinada d'esquí dels Jocs Paralímpics de Sotxi després de fer ahir un excel·lent segon lloc en la primera mànega, la que corresponia a l'eslàlom, al centre alpí rus. El basc Jon Santacana, en canvi, es va deixar una porta i va quedar desqualificat.

L'eslàlom d'ahir a les pistes Rosa Kuthor va estar marcat per les pèssimes condicions del temps, amb pluja i boira, que van provocar canvis respecte a les previsions inicials. Així, la mànega del supergegant, que s'havia de disputar ahir a la tarda, es va ajornar fins divendres. En la categoria de discapacitats visuals, el duet Gorce-Ferrer va fer una baixada sense riscos (56.22) i es van quedar a 5.62 del primer esquiador, el rus Valeri Redkozubov. La lluita per les medalles està molt cara, ja que el polonès Maciej Krezek (3r) i l'eslovac Radomir Dudas (4t) estan a poc menys d'un segon de Force. Alguns dels màxims favorits, a més, va ser desqualificats.

El mal temps va provocar molts canvis en el programa de l'esquí alpí per als propers dies. Per demà, en principi, es manté l'eslàlom masculí, que també comptarà amb la participació de Gorce i Ferrer. Tampoc ha canviat la data de l'estrena de l'altra catalana de la cita olímpica, Astrid Fina, que s'estrenarà en les proves de surf de neu al matí en el supergegant, i a la tarda, en la supercombinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)