Més esport

Nova edició de “la teva cursa de muntanya”

Curses de muntanya. La Ultra Trail Barcelona canvia Sitges per Begues com a punt de partida per una prova diferent

Dissabte arriba la quarta edició de la Ultra Trail Barcelona amb la incorporació de Begues com a punt d'inici com a principal novetat. La localitat del Baix Llobregat donarà pas a quatre proves de diferents distàncies, des de la mitja marató amb 21 quilòmetres i més de 500 metres de desnivell, fins a la prova reina, 100 quilòmetres i 4500 metres de desnivell. Entre les dues, una marató de 42 quilòmetres i una de 69.

Prop de 2000 participants podran gaudir del Parc Natural del Garraf, per endinsar-se després en un conjunt de pistes, camins i senders tècnics de muntanya. Gent de fins a 25 nacionalitats diferents (més d'un 10% del participants són de fora) ompliran la zona natural fins arribar a la platja del Mediterrani.

L'equip organitzador de la prova destaca, per sobre de totes les seves virtuts, el seu afany educatiu de cara a la natura i als propis corredors, i l'aportacióó dels moments màgics, una neutralització de tres minuts per gaudir de la natura.

Certificat mèdic

Per poder participar a qualsevol de les quatre proves de dissabte, sigui de curta o de llarga distància, l'organització exigeix un certificat mèdic del darrer any, conforme el candidat està capacitat per realitzar un esforç tan important. En un principi, aquesta mesura va ser criticada pels corredors, ja que exigia un cost extra, però a llarg termini, més d'un participant ha donat les gràcies a l'organització, ja que han descobert anomalies cardíaques gràcies a la prova mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)