Més esport

Golf

Les xifres de l'Open

El valor estratègic del torneig més important de l'estat augmenta respecte a l'edició de 2013 en 7,5 milions d'euros

La producció estarà realitzada per la PGA, que farà arribar imatges en directe fins als cinc continents

La importància de l'Open d'Espanya de Golf, que es disputarà a partir de dijous al PGA Catalunya Resort de Caldes, continua creixent al mateix ritme que aquest esport ho fa a l'Estat. En l'edició d'aquest any, la producció televisiva estarà realitzada per European Tour Productions, departament vinculat directament al PGA European Tour i que disposa d'un centenar de treballadors que oferiran imatges en directe als cinc continents. Les cadenes televisives Golf Channel i Sky seran les encarregades d'oferir les imatges a escala mundial, mentre que a Espanya seran Canal + Golf i Teledeporte les que disposin dels drets d'emissió. En total seran 200 milions de llars on arribi el torneig celebrat a Caldes de Malavella.

Amb aquesta millora substancial, la valoració econòmica del torneig supera clarament les xifres de l'edició anterior, on es va valorar en 43 milions d'euros. A més, l'organització va iniciar una campanya de promoció, mitjançant acords amb patrocinadors i mitjans de comunicació. L'objectiu és atraure l'atenció de tots els aficionats al golf i l'esport en general, sobretot després de la gran acollida que l'Open va rebre a les dues primeres edicions que es van celebrar a Caldes. La Federació de Golf ha arribat a un acord amb el RACC per oferir entrades gratuïtes als més de 180.000 socis de l'asseguradora, un pacte similar amb altres organismes com Travel Club o el Girona Futbol Club.

La recepció oficial de benvinguda als participants de l'Open d'Espanya de Golf 2014 se celebrarà dimarts a les 20.30 h, al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. Prèviament, a les 20 h, al pont de Pedra, tindrà lloc el cop d'exhibició que anirà a càrrec del golfista Jordi García Pinto. En aquesta recepció hi seran alguns dels millors jugadors espanyols actuals, participants a l'Open, Sergio García, Miguel Ángel Jiménez, Gonzalo Fernández-Castaño, Pablo Larrazábal, Rafael Cabrera o José María Olazábal,

La competició, dins del circuit europeu professional de golf, donarà inici dijous fins al diumenge i es farà per tercera vegada a la demarcació, al PGA Catalunya Resort, que ja va ser l'escenari de la competició l'any 2000, mesos després de la inauguració, i el 2009. A més, les negociacions entre la Federació Espanyola de Golf i diferents organismes governamentals catalans han permès tancar un acord perquè es disSputi l'Open del 2015 també a Catalunya.

Presentació Es farà avui a Girona amb la presència del jugador Jordi Garcia Pinto, que farà una exhibició al Pont de Pedra de la ciutat.
200
Milions
de cases podran veure l'esdeveniment per televisió. Golf Channel i Sky a escala internacional i Teledeporte i C+ Golf a Espanya seran els encarregats
43
Milions
d'euros. El valor total del torneig supera els 60 milions, una xifra rècord.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)