Més esport

Fontané i Bosch passen als quarts de K1

Piragüisme. Els dos palistes del CP Salt-Ter van ser 6è i 18è en les preliminars en la copa del món de caiac estil lliure que es fa a Salt

Els palistes del CP Salt-Ter Joaquim Fontané i Adrià Bosch es van classificar per als quarts de final –els 20 millors–, en la modalitat de K1 de la prova de la copa del món de caiac estil lliure que s'està fent al Parc d'Aigües Braves de la Pilastra, entre Salt i Bescanó. Joaquim Fontané va ocupar la sisena posició amb 1.699 punts després de les dues mànegues (936 i 763), sense anar al màxim, ja que és un dels favorits. El seu objectiu és arribar a la final –els cinc primers–, i lluitar per una plaça del podi. Adrià Bosch va ser divuitè i va superar per poc el límit dels 20 que entraven en la segona eliminatòria. Bosch va sumar 943 punts, menys del que s'esperava, ja que, tot i fer una bona primera mànega de 690 punts, la segona va ser més fluixa i només la van puntuar amb 253. El seu objectiu és arribar a la semifinal que disputaran els deu primers. Avui es disputarà la segona jornada d'aquesta copa del món d'estil lliure i entraran més categories en competició.

Salt i el piragüisme

A Salt, concretament a la zona on s'ubica l'actual Parc d'Aigües Braves de la Pilastra, s'hi practica el piragüisme de manera regular des de fa gairebé vint anys. Durant aquests vint anys s'hi han portat a terme els entrenaments habituals del Club Piragüisme Salt-Ter i s'hi ha programat cursos de diferents nivells, activitats de promoció del piragüisme i competicions de descens, eslàlom i caiac freestyle, sense que tot això hagi estat cap impediment perquè la llúdria, un dels símbols que identifica Salt, s'hagi establert al sector de la Pilastra. Les condicions tècniques que ofereix el parc fan possible l'organització de proves d'escala internacional. La trajectòria de vint anys de piragüisme al Ter, la disponibilitat d'una instal·lació especialment habilitada, l'experiència organitzativa, els resultats –15 medalles en competicions de màxim nivell internacional– i el treball que s'ha portat a terme són alguns dels arguments que han portat la ICF a escollir Salt com a seu d'una prova de la copa del món de caiac freestyle aquest 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)