Futbol sala

El Barça i el Marfil no perdonen

Futbol sala. Els colomencs i els blaugrana van resoldre els duels dels setzens de final de la copa a la pista del Pallejà (2-5) i l'Escola Pia de Sabadell (0-7), respectivament, i passen l'eliminatòria

El Barça i el Marfil Santa Coloma van superar l'eliminatòria dels setzens de final de la copa del rei que disputaven a partit únic a la pista de l'Escola Pia de Sabadell i del Pallejà de la segona divisió B estatal.

Els colomencs van patir força per desfer-se del Pallejà (2-5) i no van certificar el passi fins al tram final del partit. Els locals es van avançar en el marcador a través d'Héctor i la bona actuació del seu porter, Juanma, va provocar que els colomencs no empatessin fins pocs segons abans d'arribar al descans. Rafa va ser l'encarregat d'equilibrar la balança. Tanmateix, Héctor va tornar a donar esperances al Pallejà. Però aquest cop l'alegria va durar poc perquè Charlie va fer el segon visitant. Poc a poc, el Marfil va passar a dominar, cada vegada amb més autoritat, però no va ser fins a quatre minuts per a la conclusió que ho va traduir en el marcador. El 2 a 3 va desanimar els locals, que van acabar amb porter-jugador, i donant la cara malgrat la derrota. Rafa i Adolfo van signar les dues últimes dianes.

D'altra banda, el Barça no va passar tantes angoixes per desfer-se de l'Escola Pia de Sabadell (0-7). Wilde va encetar el marcador en el minut 10 i Aicardo i Dyego van ampliar la diferència abans del descans. Lozano, en dues ocasions, i Wilde i Dyego, de nou, van completar la victòria barcelonina.