Tennis

Badosa sorprèn la primera favorita i passa a semifinals

Tennis. La jove empordanesa de 17 anys va vèncer Sílvia Soler per 6-4 i 6-2. En nois Albert Ramos i Albert Montañés, els dos primers caps de sèrie, continuen endavant en l'estatal

La primera favorita del campionat d'Espanya femení individual no va ser cap obstacle per a la jove Paula Badosa, que la va sorprendre amb un bon partit i es va classificar per a la semifinal. La jugadora de Begur, de 17 anys, va derrotar en els quarts de final per 6-4 i 6-2 la jugadora d'Elx Sílvia Soler i és a només un pas de la final. Paula Badosa està fent un bon estatal, i en la primera eliminatòria ja va deixar fora la vuitena favorita, Olga Sáez (6-4 i 6-4), i en la segona, Alba Carrillo (6-2 i 6-2). La rival de l'empordanesa en la semifinal serà una altra jugadora catalana, Laura Pous, que és la quarta favorita. La jugadora de Granollers va accedir a la semifinal de l'estatal en derrotar per 6-2 i 6-4 la castellonenca Sara Sorribes, que era la sisena favorita, i l'actual campiona d'Europa júnior. Laura Pous va ser finalista l'any passat i intentarà arribar a una altra final per intentar repetir un títol estatal que ja va aconseguir els anys 2004 i 2010.

L'altra plaça en la final se la disputaran la basca Lara Arruabarrena, la segona favorita, i la gallega Lourdes Domínguez, la tercera. Arruabarrena va necessitar tres sets per vèncer la mallorquina Ivonne Cavallé (6-3, 2-6 i 6-3). Domínguez es va desfer de la valenciana Beatriz García, cinquena favorita, per 7-5, 3-0 i retirada per una lesió al canell.

Dos catalans més

En el quadre masculí també continuen endavant dos jugadors catalans, tot i que només es podrien trobar en la final: el mataroní Albert Ramos i el rapitenc Albert Montañés, el primer i el segon favorit respectivament. Albert Ramos va derrotar per 6-2 i 6-1 el jugador de Maçanet de la Selva Pol Toledo, i el seu rival en la semifinal serà l'andalús Roberto Carballés. El jugador granadí va deixar fora de competició un altre català, Gerard Granollers (6-3 i 6-4). Albert Montañés –campió estatal el 2011– va accedir a la semifinal després de vèncer amb una mica més de dificultat el mallorquí Jaume Munar, per 7-5 i 6-4. El de Sant Carles de la Ràpita intentarà aconseguir una plaça en la final contra el madrileny Daniel Muñoz, que va vèncer (6-1 i 6-2) l'asturià Roberto Menéndez. En la final de dobles masculina que es jugarà avui, hi haurà tres catalans. El barceloní Marc López i el selvatà Pol Toledo s'enfrontaran al granadí Roberto Carballés i al barceloní Oriol Roca.

DUEL CATALÀ

Paula Badosa es jugarà el passi a la final contra una altra catalana, Laura Pous

UNA ALTRA FINAL

Laura Pous buscarà una altra final, ha estat dos cops campiona i dos subcampiona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)