Ciclisme

Victòria d'Hermida al CX de Maceda

Ciclisme. Tres de tres curses per al cerdà, que no descarta disputar també l'estatal de ciclocròs a Gijón

“Ha estat una jornada molt maca de ciclocròs. M'he sentit molt bé i m'he pogut endur la victòria a Maceda, on hi tinc la família i on hi ha l'escola que duu el meu nom, que aquest any celebra el desè aniversari”. Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida) va guanyar la setena edició del CX Castelo de Maceda, disputat al poble gallec d'on són els seus pares i en la qual va sortir des del pilot en els dos primers quilòmetres i, després, va liderar la prova en solitari en les darreres cinc voltes. “Estic content perquè les sensacions són bones i estic trobant l'explosivitat que vull millorar de cara el 2015. Els entrenaments que estic fent en aquest sentit estan donant els seus fruits i he pogut rodar molt ràpid des de l'inici i pujant les pulsacions molt amunt” deia el recentment proclamat campió de Catalunya de ciclocròs.

Hermida va disputar una Copa Catalana a Manresa i el Campionat de Catalunya a Manlleu abans de la cursa de diumenge, a Galícia. Tot i que en un primer moment només havia inclòs aquestes tres proves en la seva planificació –les ha guanyat les tres–, el cerdà no descarta competir en el campionat estatal d'aquí a quinze dies a Gijón.

Santa Coloma tanca la copa

El Club Ciclista Farners organitza aquest diumenge la vuitena i última Copa catalana de ciclocròs. A la localitat selvatana les curses, obertes a totes les categories amb nens i nenes inclòs amb BTT, es faran en un circuit al Parc de Sant Salvador . La cursa tindrà en Jofre Cullell (Megamo Team) un dels seus protagonistes perquè és el campió de Catalunya en categoria cadet i subcampió estatal la temporada passada –és el segon del rànquing aquest any, a només 10 punts del gallec Ivan Feijoo (Academia Postal). També està fent una gran temporada de ciclocròs Josep Duran (Megamo team) en categoria júnior, de la qual el banyolí també va ser proclamat campió de Catalunya en la cursa de Manlleu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)