Atletisme

Mullera corre la seva primera cursa del circuit gironí de cros

Atletisme. El lloretenc, que va renovar el patrocini amb la marca Brooks fins als Jocs de Rio, serà demà a Maçanet de la Selva

Àngel Mullera no faltarà a la seva cita anual amb el circuit gironí de cros i demà serà a Maçanet de la Selva per participar en la segona edició del cros de la localitat selvatana, que estrena circuit i que suposa la primera cursa del 2015 del calendari gironí, al qual li resten la cursa de demà i les de Vidreres (25 gener) i Caldes de Malavella (1 febrer). Mullera havia previst córrer a Riudellots de la Selva(14 desembre), però va haver de córrer a Iecla per un compromís.

Mully va anunciar, ahir, que renova per aquesta temporada i la següent el seu patrocini amb Brooks. El lloretenc es mostra agraït amb la marca nord-americana perquè li va fer confiança després de les falses acusacions de dopatge del 2012 –van fer que no renovés amb la marca que duia llavors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)