Atletisme

Mullera, l'estrella convidada

Atletisme. L'atleta internacional s'apunta el cros de Maçanet de la Selva, en el retorn del Circuit Gironí

Àngel Mullera va guanyar, ahir, la segona edició del cros de Maçanet de la Selva, la prova amb què es va reprendre el calendari del Circuit Gironí de cros després de l'aturada nadalenca i que té, en Vidreres i Caldes de Malavella, les dues últimes curses programades, els dies 25 de gener i 1 de febrer. És la segona presència de corredors d'elit en el circuit, després de la doble participació del palamosí Adel Mechaal en les proves de Sant Hilari Sacalm i Banyoles –evidentment, les va guanyar.

Mully, habitual en com a mínim una prova en cadascuna de les edicions del circuit des que corre –és un dels vivers més importants de l'atletisme–, no va tenir cap problema per adjudicar-se el triomf en una cursa en què va tenir els atletes de categoria júnior acompanyant-lo més temps al capdavant. Ignasi Balldellou (Girona Costa Brava) i Salvador Ciurana (CA Manresa) van ser segon i tercera darrere l'atleta internacional en la categoria absoluta i Bouba Sabally (CA Lloret la Selva) va ser el vencedor de la seva categoria després de superar Marc Tressera (CA Vic).

Anna Quílez (CA Lloret) no va poder obtenir el seu quart triomf en aquesta edició –va guanyar tres proves seguides– si bé la segona posició d'ahir la consolida com la millor en la categoria femenina. Encara en edat promesa, Quílez va protagonitzar un aferrissat duel amb Anna Rovira (Team Calella), que va desempallegar-se'n en l'última volta per assolir el triomf. Anna Martínez (CN Banyoles) va ser tercera en la cursa de dones.

Més disputada encara va ser la prova de veterans. Luis Martín Gil (GEiEG) va guanyar una cursa en què els canvis de líder eren constants. Ferran Bosch (CN Olot) i Albert Reixach (CA Olot Terra de Volcans) van completar el podi.

A més de Mullera, Adel Mechaal ha corregut dues curses aquesta temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)