Més esport

Dos bronze per acabar

Esquí de muntanya. Els catalans tanquen el mundial amb 2 tercers llocs –femení i júnior– en el mundial de Verbier i acumulen un palmarès final de 10 medalles (4 ors i 6 bronzes)

Els esquiadors catalans van tancar el mundial d'esquí de muntanya de Verbier amb dos bronzes més en els relleus i un palmarès final de 10 medalles (4 ors i 6 bronzes). L'equip sènior femení, format per Marta Garcia-Farrés, Mireia Miró i Clàudia Galícia, va acabar tercer amb un temps de 33 minuts i 16 segons, a poc més d'un minut de la medalla de plata, que va aconseguir l'equip suís (32:14). L'or se'l van penjar, per França, Laetitia Roux, Axelle Mollaret i Marion Maneglia (32:06). L'altre bronze va ser per a l'equip júnior, format per Laura Balet, Pau Coll i Iñigo Martínez (33:26). L'equip sènior masculí va quedar a només una posició del podi. Kilian Jornet, Marc Pinsach, Javier Martín i Oriol Cardona van fer un temps de 36:35. Els italians Michele Boscacci, Matteo Eydallin, Damiano Lenzi i Robert Antonioli van aconseguir la victòria (35:31). El podi el van completar els equips francès (35:37) i suís (35:39). Els esquiadors catalans tornaran a la competició internacional amb la Marmotta Trophy, entre el 28 de març i l'1 d'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)