Ciclisme

Un dia difícil per a Hermida a l'ABR

Ciclisme. El cerdà va perdre més de 15 minuts respecte els nous líders a la general

“Anàvem a uns 35 segons del cap de cursa i al quilòmetre 22 hem estripat un pneumàtic en un descens d'uns 8 quilòmetres. Hem coronat la primera ascensió a zero graus i l'aturada per reparar la coberta ens ha deixat fora de joc. Estàvem congelats i no ho podíem arreglar”. Mal dia per a Josep Antoni Hermida i l'holandès Rudi van Houts en la tercera etapa de l'Andalusia Bike Race de 76,6 quilòmetres i amb sortida i arribada de Jaén. Perquè l'equip Multivan Merida va cedir 15 minuts respecte els vencedors nous líders, la selecció portuguesa de Tiago Ferreira i David Serralheiro, que van aprofitar els problemes, també, de Luis Pinto i Pedro Romero (Extremadura), tretzens a 12 minuts. El Buff Pro de Joan Llordella va entrar a 22 minuts.

Hermida va dir, també, que no es troba massa bé des d'abans d'ahir i que l'aturada amb roba d'estiu no ha ajudat gens ni mica. I afegia, resignat: “El ritme dels de davant és inabastable a dia d'avui. tenim la Cape Epic i tota la temporada 2015 al davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)