Ciclisme

Hermida recupera el seu somriure

Ciclisme. Quart lloc en la Cape Epic per al cerdà, que va patir molt però que ahir va fregar el triomf d'etapa

“Últim dia i gran resultat: hem estat segons i a pocs segons dels primers i, la veritat, m'he trobat molt bé després de patir com un gos durant tres dies: he gaudit molt, ha estat brutal i m'ho he passat molt bé”, valorava ahir Josep Antoni Hermida després de tancar la Cape Epic amb un segon lloc en la setena etapa (92 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu) a 4,6 segons dels vencedor i la quarta posició en la classificació general a 46:49 dels guanyadors –Sauser i Kulhavy (Specialized)– i 12:24 del podi, el tercer lloc del qual havien ocupat fins dijous. “He tornat a tenir aquelles sensacions que tenia a l'inici de la Cape Epic: he sobreviscut i una mica més i acabem amb un triomf d'etapa, així que estic encantat d'haver acabat”, afegia ahir el cerdà, que es va mostrar molt agraït pels missatges que havia rebut al llarg de la setmana i que esperava tornar l'any que ve a la cursa per etapes amb més nivell del món –l'única de categoria especial UCI– i que comencés la temporada de XCO, la seva especialitat i que, aquest 2015, no té la primera copa del món fins al mes de maig.

David Rovira (Buff) no va poder acabar finalment la prova a causa d'una fractura de costella que es va fer en la caiguda de dijous, mentre Jordi Puig i Marc Trayter (Scalebikes C. Juià) sí que van poder arribar ahir a Meerandal Wine Estate en el lloc 149 de la general d'una prova que van començar més de 620 parelles.