Més esport

El Puigcerdà aspira al primer títol des del 2008

Hoquei sobre gel. Avui (21.30 h) comença la final de la lliga espanyola, que disputarà contra el Jaca al millor de cinc partits

El CG Puigcerdà comença avui la final pel títol de la lliga d'hoquei sobre gel, que l'enfronta al Jaca i es disputa al millor de cinc partits. L'equip català viatja a la població aragonesa per disputar-hi els dos primers enfrontaments de l'eliminatòria. El d'avui tindrà lloc a les 21.30 h i el de demà, a les 16 h. El cap de setmana que ve se'n faran dos a Puigcerdà –el segon, si és necessari– i si cal un cinquè partit es disputaria altre cop en terres aragoneses.

El balanç d'aquesta temporada entre els dos equips és favorable al Puigcerdà, amb dues victòries en tres partits. En la competició de lliga, els dos equips es van imposar en els partits de casa –4 a 3 a Puigcerdà i 5 a 4 a Jaca–, mentre que en el partit de copa, corresponent a les semifinals, els catalans es van imposar per 5 a 3. El Puigcerdà ha guanyat cinc vegades la lliga nacional d'hoquei sobre gel. El seu últim títol es remunta al 2008. El seu rival, en canvi, és el millor equip històric de la competició, amb onze títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)