Ciclisme

Hermida, lluny del grup dels de davant

Ciclisme. Vint-i-unè lloc per al cerdà en la segona copa del Món, a Albstadt i després de ser desè en la primera

Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida) va córrer ahir la segona cursa de la copa del Món de BTT a Albstadt, en què va ser vint-i-unè i tot just una setmana després d'acabar en la desena posició la prova inaugural, a Nove Mesto.“El circuit és molt diferent del de la setmana passada, però em trobava bé per lluitar per la mateixa posició que a la República Txeca” va dir tot just acabada la cursa, ahir, a Alemanya. El vencedor va ser Julien Absalon (BMC), que en l'última volta va aprofitar una caiguda de Nino Schurter (Scott), segon a onze segons. Jaroslav Kulhavý (Specialized) va completar el podi i Hermida, el millor estatal, va entrar a 5:21 del francès; líder de la general.

“No he aconseguit situar-me en cap moment amb el grup dels de davant. Rodava sobre el quinzè lloc en la primera volta, però la cursa se m'escapava al davant. És un circuit molt exigent, estret i hi ha molt pocs llocs per avançar. M'he quedat a prop del 20è lloc i no he pogut lluitar per res millor. No estic content amb el resultat, però a vegades les coses no surten com un espera” va afegir Josep Antoni Hermida, que aquestes dues setmanes ha corregut les dues copes del món i la Prague Stairs Race –la prova amb què va trencar el seu parèntesi competitiu en què va ser segon– a més de dedicar part del seu temps a la presentació oficial de la Merida Ninety Six.

RESIGNAT

“No estic content amb el resultat, però a vegades les coses no surten com un espera”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)