Més esport

En marxa la Volta Cerdanya Ultrafons

Curses de muntanya. Felip Puigarnau i Emma Roca van guanyar la mitja marató de Cerdanya, el primer cap de setmana de la VCUF

Puigcerdà va acollir divendres passat la presentació de la guia Gran Volta a la Cerdanya, la primera activitat de la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG, que durant deu dies inclou proves i activitats relacionades amb les curses de muntanya i la comarca, i que tindrà el seu plat fort aquest cap de setmana amb la Volta Cerdanya Ultraresistència (120 quilòmetres), que comença divendres a la mitjanit al pavelló d'Alp. La cursa popular (15) dissabte a Ger i la marató (42) diumenge a la Tour de Carol completen les competicions.

En la seva quarta edició, la VCUF va repetir dissabte a Llívia la cursa inclusiva que intentar apropar l'esport a les persones amb algun tipus de discapacitat, la Sumant Capacitats, en la qual els participants van fer cinc quilòmetres i mig acompanyats per corredors com el nord-americà Pablo Vigil. Diumenge es va disputar la mitja marató, amb més de 2.000 metres de desnivell, el vencedor de la qual va ser Felip Puigarnau. Ferran Mascaró i Pep Ollé van completar el podi i Emma Roca va ser cinquena en la general i vencedora en dones. Ahlam el Kakdi i Gemma López van ser segona i tercera. Trenta participants van fer el recorregut de la primera mitja amb marxa nòrdica, en l'estrena de la Nordic Walking en el circuit de les curses de la VCUF Sport HG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)