Més esport

La MC42, per a Gerard Morales i Núria Picas

Curses de muntanya. La marató tancava deu dies d'activitats, amb cinc curses incloses, de la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG 2015

Gerard Morales i Núria Picas van guanyar ahir la marató de muntanya de la Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG 2015, l'última de les cinc curses de la VCUF després de deu dies d'activitats i competicions; amb sortida de la Tor de Querol i amb un recorregut marcat pel fang de les darreres pluges però un temps ideal per córrer per muntanya.

Morales, Blacky Homer, va liderar amb mà de ferro la cursa i va completar el recorregut amb final a Puigcerdà després de 3h43. Genís Zapater i Uri Galvany van completar el podi masculí mentre que Núria Picas, tot just una setmana després de guanyar la marató a Els Bastions, vencia en dones amb 4h19. Gemma Arró i Carme Tort van completar el podi femení.

El palmarès de l'Emmona 2015

L'organització de l'Emmona Ultra Trail va haver de neutralitzar les seves curses, dissabte al vespre, a causa de les tempestes que afectaven els cims
del Ripollès. Roger Viñas i Gemma Avellí en la Gran Ultra (172 km), Pol Bertran i Mariona Massanas en la Ultra (122) a Campdevànol i Marc Carós i Núria Ferrer en la Trail (67) a Planoles van ser vencedors.