Rugbi

La guàrdia nacional

Rugbi. Marcos Puig i Nil Baró, finalment convocat per la federació espanyola, exemplifiquen l'aposta que farà la Santboiana, sense Williams, pels jugadors de la casa

La UE Santboiana començarà la temporada vinent un nou cicle esportiu sense Lewis Williams, l'entrenador que ha dut l'equip a dues finals de la lliga els últims tres anys (2013 i 2015), i amb la idea d'aferrar-se encara més a la nova generació de jugadors del planter, liderada per Marcos Puig (21 anys) i Nil Baró (22), jugadors que aquest cap de setmana seran a Kenya convocats per la federació espanyola.

La Santboiana, que tindrà uns cent jugadors sèniors i tres equips la temporada vinent, només tindrà pressupost per fitxar quatre jugadors professionals estrangers –aquest any en tenia sis–i això obligarà per força a confiar en els joves. El president, Toni Gabarró, ho admet. “Ja ens hem plantejat que Puig sigui el nostre 10 (mig d'obertura) titular.”

Puig, que pot jugar en qualsevol posició dels tres quarts i també de tancament, va acabar la temporada com al jugador de l'equip amb més minuts (1.744 en 22 partits).

Altres jugadors destacats del planter que van fer un salt endavant l'última temporada van ser Rubén Sanz, Josep Puigbert, Lluc Muñoz i Héctor Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)