Ciclisme

Hermida és setzè en la copa del món de Mont-Sainte-Anne

Ciclisme. El cerdà va arribar a ocupar la trentena posició després d'una mala sortida

Josep Antoni Hermida va ser setzè en la quarta cita del calendari de les copes del món de BTT, disputada al circuit canadenc de Mont-Sainte-Anne, on el 2010 va ser proclamat campió del món. “La sortida ha sigut molt caòtica i m'han tret del traçat. Era un pilot gran i s'entrava en una zona estreta quan encara anàvem tots junts. Potser he de ser una mica més agressiu i menys elegant en aquest tipus de situacions. A partir d'allà he hagut de començar a remuntar en un circuit que m'és molt propici”, explicava el cerdà del Multivan-Merida, que va arribar a ocupar la trentena posició. Nino Schurter va aconseguir la victòria, un resultat amb el qual el suís passa a ser el líder de la general en detriment del francès Julien Absalon.

“Les sensacions han sigut positives, amb les dues últimes voltes molt bones. Setmana rere setmana anem posant els fonaments per a l'objectiu que tinc marcat en el calendari. Estem en el bon camí”, hi afegia el cerdà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)