Ciclisme

Hermida segueix picant pedra

Ciclisme. El cerdà, amb una altra mala sortida, com al Canadà, va ser quinzè en la copa del món de Windham

“Ja podeu veure quina cara faig, ha estat com estar a la mina picant pedra i treballant dur”, deia Josep Antoni Hermida (Multivan Merida) en el resum audiovisual que va fer el seu equip en la copa del món de BTT disputada a Windham (EUA); la penúltima del calendari en la qual el cerdà va tornar a veure's penalitzat per la seva mala sortida, tal com li havia succeït la setmana anterior en la cursa de Mont Sainte Anne (Canadà). El suís Nino Schurter va ser el vencedor i consolida el seu primer lloc en la classificació general, de la qual Hermida és catorzè darrere del corredor de la Rioja Carlos Coloma (MMR). “He viscut una cursa molt similar a la del cap de setmana passat. El meu aspecte a millorar són les sortides, se m'escapa el cap de cursa i, després, tinc un rendiment molt regular i vaig passant corredors durant tota la cursa. Em sento amb un final molt consistent, però és clar que començar la cursa en el lloc 30 ja em marca el dia. En aquestes circumstàncies, el cap està sent un motor tan important com el meu cos”, va afegir Hermida sobre el seu actual estat de forma.

Endavant

Hermida tanca la gira americana resignat amb els seus dos resultats i es fixa en les següents cites que hi ha al seu calendari, l'última copa del món i el mundial que es disputa el primer cap de setmana del mes de setembre a l'estació andorrana de Vallnord. “És evident que no estic en el meu millor moment pel que fa a resultats, però sóc allà i segueixo lluitant pels punts, per la general individual i per equips, i ja veurem: ens queden dues grans curses encara i, de tornada a Europa, mirarem de recuperar una mica i, després, a Val di Sole [23 agost] i Andorra [5 setembre] hi ha els meus grans objectius”, apuntava el ciclista, que l'any abans de la que podria ser la seva cinquena cita olímpica, a Rio, es reivindica: “És clar que no em sento satisfet del meu inici, perquè no puc donar el meu 120%, però estic allà, i per això sí que puc estar orgullós. El tren va ràpid i segueixo allà, no als vagons capdavanters, però hi sóc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)