Ciclisme

‘Top ten' d'Hermida

Ciclisme. Setè lloc per al cerdà en l'última copa del món, en la qual és dotzè a la general, a Val di Sole

Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida) va tancar la copa del món de BTT en el dotzè lloc de la general, el vencedor de la qual va ser el suís Nino Schurter, guanyador també ahir a Val di Sole. “Només volia córrer molt, anar ràpid. En les dues copes del món americanes ja es va veure que la forma hi era, però amb les meves males sortides només podia aspirar al top 15. Hem treballat fort per millorar aquest inici i avui s'ha donat l'escenari que buscava”, va explicar el cerdà. Hermida ocupava el setzè lloc en el primer pas per meta i va acabar en la setena posició a 1:38 del suís. “El que més m'ha agradat és que he pogut anar fort des de l'inici, accelerar, atacar i gestionar els esforços. Per descomptat, el podi era possible i l'he lluitat, però el més important han estat les sensacions”, afegia, satisfet.

El focus, en el mundial

“Després dels problemes físics de principis d'any, vam reestructurar els objectius i el mundial és el moment en què hauríem d'arribar al màxim. Estem en el bon camí”, valorava Josep Antoni Hermida, en referència al campionat del món que es disputarà el dia 6 de setembre a l'estació andorrana de Vallnord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)