Més esport

Jornet, el millor a la Font Blanca

Esquí de muntanya. El català s'imposa en la primera prova de la copa del món, en què Galícia i Orgué van ser segona i tercera en la cursa de dones i Nil Cardona, tercer en la sub-23

Kilian Jornet va aconseguir ahir la victòria en la primera prova de la copa del món d'esquí de muntanya, a la Font Blanca, on Clàudia Galícia i Laura Orgué també van pujar al podi de la categoria femenina. El recorregut de la prova va ser escurçat i la sortida va ser ajornada gairebé dues hores a causa del fort vent.

L'italià Michelle Boscacci va ser el primer líder de la competició, i no va deixar el primer lloc en les tres primeres voltes al circuit. Jornet el va avançar en la quarta i última i va aconseguir la victòria amb un temps d'1h23:48. Boscacci va acabar segon (1h23:59) i el francès Matheo Jacquemoud, tercer (1h24:50). El segon millor català va ser Oriol Cardona, que va quedar quinzè absolut (1h29:04) i tercer en la categoria sub-23. El seu germà Nil va acabar 39è (1h37:10) i Marc Pinsach no va prendre la sortida a causa d'uns forts dolors a la panxa. Ahir a la tarda ja es trobava bé i estava valorant la seva participació en la cursa vertical d'avui. En dones va imposar-se la sueca Emelie Forsberg (1h43:15), i les catalanes Clàudia Galícia (1h43:35) i Laura Orgué (1h44:12) van ser segona i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)