Més esport

Jornet, líder a la Pierra

Esquí de muntanya. Va imposar-se en la primera etapa fent equip amb Jacquemoud. Miró i Galícia són segones en la cursa femenina

Kilian Jornet va començar la Pierra Menta, que disputa fent equip amb el francès Mathéo Jacquemoud, amb victòria en la primera etapa. El recorregut va ser de 20 km i 2.500 m de desnivell positiu i negatiu, que Jornet i Jacquemoud van completar en 2h35:34. Els francesos William Bon Mardion i Xavier Gachet van acabar segons (a 3:38) i els italians Michele Boscacci i Robert Antonioli, tercers (a 5:07). La primera parella íntegrament catalana va ser la formada pels germans banyolins Nil i Oriol Cardona, que van arribar onzens (a 25:24). En categoria femenina, les catalanes Mireia Miró i Clàudia Galícia van acabar segones, a 12:11 de les vencedores, les franceses Laeti Roux i Axelle Mollaret (3h18:14). Marta Riba va ser cinquena fent equip amb la sueca Ida Nilsson (a 29:45). Avui es disputarà la segona etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)