Natació

Rècord de participants a la Marnaton Sant Feliu

Natació. Més de 700 inscrits en la cinquena edició de la prova, que es durà a terme demà amb una travessia de 6.000 metres i una de 1.500

La cinquena Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols establirà demà un rècord de participants, amb més de 700 nedadors entre els inscrits a la travessia de 6.000 metres (començarà a les 10 h a la Cala Canyet) i els inscrits a la de 1.500 (Port Salvi, 12.30 h). La prova té també una versió infantil a la platja de Sant Feliu i distàncies en funció de l'edat.

El Freu, un passadís natural de cinc metres d'alt i deu d'ample és el gran atractiu d'una trobada en què hi haurà els líders de la Copa Marnaton, Esther Nuñez (campiona del món el 2007 i 2012) i Jordi Bosch (CN Sant Andreu). Damián Blaum (campió del món el 2013) i la nedadora del CE Mediterrani Aida Bertran també han confirmat la seva assistència.

La cinquena Copa Marnaton s'acabarà el 17 de setembre a Cadaqués amb la novena edició de la travessia del cap de Creus. La distància més llarga va fins a la platja de Cadaqués i té 6.500 metres. La tradicional competició en té una altra de 2.500, amb començament a Caials. La novetat d'enguany és la distància de 4.000 metres, amb començament a Portlligat. A la plaça de Cadaqués es farà la festa final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)