Natació

Phelps i Lochte, el duel

Natació. Tots dos van guanyar dijous les seves sèries dels 200 m estils dels trials i havien de competir la matinada passada en la final

Michael Phelps i Ryan Lochte s'havien d'enfrontar en la final dels 200 m estils després de dominar amb autoritat dijous les seves respectives semifinals dels trials nord-americans de natació que es disputen a Omaha (Nebraska). Phelps va fer un registre d'1:57.61, el tercer millor de l'any en la distància, però Lochte, que competeix contra el mite des del 2003, es va llançar a la piscina i va fer la segona millor marca del 2016: 1:56.71. “És un competidor molt dur i m'agrada molt una cursa contra ell”, va dir Lochte. Phelps, que ha guanyat 22 medalles olímpiques, va segellar dimecres l'accés als seus cinquens Jocs Olímpics, una gesta, en la cursa dels 200 m papallona. Lochte és el campió del món dels 200 m estils i vol aconseguir la seva primera classificació individual per a Rio, després de tenir garantida la participació en els relleus.