Natació

Blaum i Núñez, els dos primers

Natació. 700 nedadors, en la cinquena edició de la Marnaton de Sant Feliu de Guíxols

Damian Blaum i Esther Núñez van ser els més ràpids a completar els 6.000 metres de la cinquena Marnaton de Sant Feliu de Guíxols, que va tenir la participació de 700 nedadors entre totes les distàncies. En la llarga, que sortia des de Canyet i comptava amb més de 350 participants, l'argentí va completar el recorregut, amb pas per Punta d'en Bosch, Cala Vigatà i el Freu, en 1h05:38. La vallesana va ser segona amb 1h08:11 i Aida Bertran, la tercera absoluta amb 1h10:14. Mario Guillen va entrar a 14 segons de Bertran i va ser segon en homes mentre Miquel Sunyer i Eduard Mirapeix van compartir el tercer lloc. Elisenda Llorens va ser tercera en dones amb 1h15:04.

Fabian Ferrari i Cira Navarro van ser els vencedors masculí i femení del recorregut de 1.500 metres (22:26 i 25:20), amb inici a Port Salvi i 260 participants. 70 nens i nenes van prendre part de la versió infantil de la prova, la Marnaton Kids.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)