Natació

Aigües obertes

Jocs de Rio 2016

Millorar fins a l'últim dia

Aigües obertes. Villaécija disputa a Rio els seus quarts i últims Jocs Olímpics amb la voluntat de superar la setena posició que va firmar en la cursa dels 10 km fa quatre anys a Londres

Erika Villaécija es llançarà a l'aigua del Fort de Copacabana el 16 d'agost per disputar els seus quarts Jocs Olímpics i la seva última gran cita internacional d'una carrera esportiva que clourà a final d'any amb l'objectiu de millorar la setena posició que va registrar en la prova dels 10km a Londres. “Al llarg d'aquesta temporada he participat en moltes competicions d'aigües obertes per a això”, va assegurar ahir en una trobada amb els mitjans al CN Sabadell.

La catalana competirà en un circuit amb moltes onades –un dels principals inconvenients, assegura– i aigua freda; en general, unes característiques similars a les del preolímpic de Setúbal.

Villaécija pronostica que “serà una competició de vint-i-cinc nedadores molt igualades, en què pots quedar primera o vintena”. Té molt clar quin és un dels seus errors, “no estar al davant a l'equador de les curses”, i confia a posar-hi remei, perquè “l'objectiu seria afrontar l'última part del circuit en les primeres posicions” i aspirar a una medalla que fins ara se li ha resistit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)