Natació

Natació

Jocs de Rio 2016

Belmonte confia a fer dos podis

Natació. El seu objectiu és entrar a les cinc finals i creu que en els 200 papallona i els 400 estils és on té més possibilitats d'assolir un metall

La doble medallista olímpica a Londres, la badalonina Mireia Belmonte, va assegurar que el primer objectiu que s'ha fixat és intentar classificar-se per a les cinc finals de les proves individuals en què competirà: els 400 estils i lliure, els 200 estils i papallona i els 800 lliure. “Nedo proves força diferents i no sóc especialista en totes, però crec que entrar a la final de totes seria una fita bastant important. M'agrada anar pas a pas, arribar primer a la final i després a veure si la final surt bé i puc aspirar a alguna cosa més”, va manifestar ahir des de l'aeroport madrileny de Barajas, d'on va marxar amb la primera expedició d'esportistes.

A l'hora de determinar en quines de les cinc proves té més possibilitats va assegurar que “és en els 200 papallona i els 400 estils”. I va afegir: “Vaig tercera en el rànquing i crec que en aquestes proves ho tinc més fàcil per aconseguir una medalla. Però després vas allà, competeixes i no té res a veure amb el rànquing. Mai se sap el que passarà.”

La catalana no es mostra preocupada pel fet de figurar entre les esperances de metall de la delegació espanyola. “Vaig guanyar dues medalles a Londres i és normal que centri més atenció que potser altres esportistes, però crec que som un bon nombre d'esportistes molt bons, i a part de mi hi ha altres possibilitats de medalla”. També va reconèixer que es troba recuperada de la lesió a l'espatlla que la va privar de disputar el mundial de Kazan l'any passat. “De moment, tot bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)