Motociclisme

Moto 2

GP de la República Txeca

Luthi i Márquez, expeditius i guanyadors

GP de la República Txeca. Moto 2. Són primer i segon, amb Morbidelli vuitè, en una cursa a només sis voltes després que s’interrompés la primera sortida per pluja

Un cursa a l’esprint, a només sis voltes, va permetre a Thomas Luthi –primera victòria de l’any per ell, vuitè podi– i Àlex Márquez fer una bona queixalada a la distància que els portava Franco Morbidelli en la classificació del mundial, concretament, de disset i dotze punts respectivament perquè l’italià, molt incòmode amb la pista molla, tot just va poder entrar vuitè.

La resolució va ser a raig perquè després de la primera sortida l’acció es va haver d’interrompre per la pluja superades tot just set voltes –és a dir, menys dels dos terços de les vint reglamentàries per donar validesa als resultats–, amb Pasini manant, Morbidelli segon i Márquez cinquè a quasi un segon del seu company d’equip. I Luthi, molt endarrerit des de l’inici, maldant per fermar un setè lloc. Però a l’hora de la veritat, en la segona temptativa, el suís va arrencar a fons i des del primer gir va rodar quasi un segon més ràpid que Márquez i entre dos i tres respecte a Morbidelli, incapaç de fer girar la moto a una velocitat decent passant els revolts.

Menció especial per a Xavi Vierge. Encara convalescent de l’operació en un dit de la mà, sortint divuitè de la graella, va ser protagonista tant en la primera com en la segona cursa, acabant cinquè en la definitiva i igualant el seu millor resultat en el mundial.

Tornar al podi després del que va passar a Sachsenring és fantàstic. Luthi era inabastable, però hem retallat molts punts a Franco
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)