Motociclisme

Albert Arenas, quart al Red Bull Ring en Moto 3

Motociclisme. El líder de la general Bezzecchi guanya el GP d’Àustria i el lesionat Martín és tercer

Albert Arenas ha entrat quart en una vibrant cursa de Moto 3 al Red Bull Ring. El líder de la general Marco Bezzecchi (KTM) ha estat el vencedor al davant d’Enea Bastianini (Honda), que en l’última volta ha saltat del quart lloc al segon, i de Jorge Martín (Honda).

El pilot madrileny ha protagonitzat una cursa heroica, després que fa una setmana el van operar d’una lesió al canell. Ha mantingut el ritme del grup capdavanter i fins i tot ha arribat a superar el líder Bezzecchi en l’antepenúltima volta. En l’última era quart, però en l’últim revolt les Honda han superat el valencià Jaume Masià, que ha anat llarg i ha caigut al sisè lloc.

Per la seva banda, Arenas s’ha col·locat des de la sortida en el grup capdavanter, en lluita pel podi durant tota la cursa, però en l’última volta ha entrat passat en el primer revolt i l’ha superat Bastianini, que havia encalçat els líders a ritme de rècord. L’error de Masià li ha permès guanyar un lloc i entrar quart, el millor resultat del pilot del RACC d’ençà de la victòria a Le Mans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)