Motociclisme

Romano Fenati, acomiadat

Motor. L’equip Marinelli rescindeix el contracte amb el pilot italià pel seu comportament amb Manzi en la cursa de San Marino. “Va posar en perill la vida d’un altre pilot”, assegura l’equip

Fulminat. Romano Fenati ha estat acomiadat per l’equip Marinelli Snipers Team pel seu comportament en el Gran Premi de San Marino. “Fenati va posar en perill la vida d’un altre pilot”, es lamenta l’equip en un comunicat. El pilot italià estava lluitant amb Stefano Manzi durant la cursa de Moto 2 quan, en la recta de meta, va voler accionar el fre del seu rival. Immediatament va ser expulsat amb bandera negra per aquesta acció, que podria haver posat en perill la vida de Manzi, i després de la prova va ser sancionat amb dues curses per la federació internacional. “Ja podem comunicar que el Marinelli Snipers Team rescindirà el contracte amb el pilot Romano Fenati per la seva conducta antiesportiva, perillosa i perjudicial per a la imatge de tots. Amb gran pesar, hem d’assenyalar que el seu acte irresponsable va posar en perill la vida d’un altre pilot i no es pot demanar disculpes de cap manera”, va anunciar l’equip en un comunicat. “El pilot, des d’aquest moment, no participarà en més curses amb l’equip Marinelli Snipers. L’equip, Marinelli Cucine, Rivacold i la resta de patrocinadors i les persones que sempre li van donar suport es disculpen amb tots els aficionats del campionat del món.”

Reincident

Aquesta és no és la primera vegada que Fenati és expulsat d’un equip per les seu comportament antiesportiu. El 2016, l’equip Sky de Moto 3 el va acomiadar per un enfrontament amb Uccio Salucci, la persona de confiança de Valentino Rossi. Un any abans, durant el warm-up del Gran Premi de l’Argentina, va ventar una coça a Niklas Ajo, motiu pel qual va ser sancionat a sortir des de l’últim lloc de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)