Motociclisme

La fiscalia de Rímini obre una investigació a Fenati per intent d’homicidi

Motociclisme. La premsa italiana assegura que s’ha obert una investigació a l’expilot italià per l’incident amb Manzi

Les coses se li compliquen a Romano Fenati, i és que l’incident del gran premi de San Marino, en què va tocar el fre de la moto d’Stefano Manzi en plena recta del circuit, ja ha traspassat el terreny esportiu. Després que aquest matí, la federació internacional de motociclisme (FIM) l’hagi citat a declarar perquè “expliqui la seva conducta” abans de prendre una decisió sobre el cas, la fiscalia de Rímini també ha actuat.

Segons informen diversos mitjans italians, la fiscalia ha obert una investigació per determinar si l’acció del ja expilot podria ser considerada un intent d’hominici o de lesions. La intenció de la fiscalia, segons els mitjans italians, seria entrar d’ofici i obrir un cas.

Fenati, que ahir va anunciar la seva retirada del motociclisme després de les crítiques rebudes i dequedar-se sense moto pel què queda de temporada i per la propera, haurà d’estar pendent també, ara, de la justícia ordinaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)