Fórmula 1

Ricciardo sorprèn i aconsegueix la ‘pole’ a Mèxic

Fórmula 1. L’australià ha superat el seu company Verstappen en l’última volta i completa una primera fila amb els dos Red Bull

Daniel Ricciardo (Red Bull Racing) ha aconseguit la pole position al gran premi de Mèxic, que es disputarà demà al circuit Hermanos Rodríguez. L’australià fet el millor temps, (1:14.759) ha superat en l’últim moment i per només per 26 mil·lèsimes al seu company, l’holandès Max Verstappen (Red Bull Racing), que havia estat el gran dominador en els entrenaments lliures i a qui se li ha escapat una de les últimes oportunitats d’aconseguir el rècord de precocitat d’una pole position, que ara mateix té Vettel. L’equip de la beguda energètica, doncs, ha situat els dos monoplaces en la primera fila, una cosa que no passava des del gran premi dels Estats Units 2013.

El líder del mundial, l’anglès Lewis Hamilton (Mercedes), ha estat tercer, seguit del seu rival, l’alemany Sebastian Vettel (Ferrari). L’anglès en té prou amb la setena posició per proclamar-se campió del món.

Carlos Sainz (Renault) ha estat vuitè i Fernando Alonso (McLaren), 12è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)