Motociclisme

Viñales aspira al tercer lloc

Motociclisme. El pilot empordanès és quart a només dos punts de Rossi quan només queda el Gran Premi del País Valencià, que es disputarà el cap de setmana al circuit Ricardo Tormo

Maverick Viñales (Yamaha) tindrà en l’última prova de la temporada, el Gran Premi del País Valencià, la possibilitat de superar el seu company d’equip, Valentino Rossi, i acabar tercer en la classificació general. L’empordanès, que és quart a només dos punts del pilot italià, assegura que poder acabar tercer seria “un regal”: “És una alegria tenir possibilitats d’acabar a la tercera posició”, va explicar. “Poder aspirar encara al tercer lloc ja és un avantatge, atès que hi ha molt a guanyar i poc a perdre”, va continuar Vinyales, que es va imposar en l’última prova, a Austràlia, i té 193 punts en la classificació. El pilot de Roses va fer aquestes declaracions en la presentació de la guia de seguretat vial d’un dels seus patrocinadors, on va revelar que tot just “aquest any” ha obtingut el permís de moto. “La seguretat vial és una de les qüestions més importants per als motoristes. Reconec que hem de tenir una mica de cap i respectar la resta d’usuaris. El primer que faré serà llegir-me la guia”, va dir.

Viñales tancarà al circuit Ricardo Tormo la seva quarta temporada en la categoria reina del mundial i la segona com a pilot oficial de Yamaha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)